Brandgaten in je zitting

Je kerkent het volgende als roker misschien wel. Je rijdt lekker met je auto en rookt een lekker sigaretje op weg naar huis.

Na een lang dagje weken is dat een soort ontspanning. Maar dan mis je de asbak bij het afkloppen van je sigaret. Een rotzooi van as. Je blaast het nog even snel weg en dan verlies je de kegel of het brandende gedeelte van de sigaret. Dit verdwijnt zonder pardon op de zitting recht tussen je benen. Niet alleen pijnlijk maar ook nog eens kostbaar. Het repareren van een autostoel kost nu eenmaal best veel geld.

Nu zijn er twee oplossingen voor dit probleem.

Voor mij zijn stoelhoezen geen optie. Daarom heb ik me een beetje verdiept in het elektrisch roken. De elektrische sigaret lijkt voor mijn probleem in ieder geval een goede oplossing. Bij het roken van een elektrische sigaret vind geen verbranding plaats en onstaat er.ook geen rode gloeiende kegel die schade aan stoel en edele delen kan aanrichten. Ook is het roken van een elektrische sigaret voor de bijrijders een stuk aangenamer. Er blijft namelijk geen vieze damp en rook en de auto hangen. Het is dus voor de frisheid van je auto ook beter om over te stappen op de e sigaret als rokende bestuurder.

  • Opladen van je elektronische sigaret kan ook nog eens gemakkelijk in de usb poort van je autoradio.

Zo kun je zelfs nog lekker toegeven aan je nicotinebehoefte als je staat te tanken. Niet dat ik dit zou doen, maar het zou kunnen, zonder in de lucht te vliegen.

Elektrische sigaret veilig in het verkeer

Naar mijn mening is het roken van een elektronische sigaret niet alleen minder schadelijk voor je autostoelen, maar is het ook nog eens veiliger in het verkeer om elektrisch te roken.
Zo hoef maak je geen onverwachte sprongen als een elektrische sigaret uit je handen valt.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

logo-footer